SON DAKİKA



Haber > Magazin > Ayakkabıları gündemden düşmüyor! Oğuzhan Koç'dan yeni açıklama

Ayakkabıları gündemden düşmüyor! Oğuzhan Koç'dan yeni açıklama

18 Haziran 2023 Pazar - 13:00




Ünlüler dünyasında 2022 yılının sürpriz aşkına imza attığı oyuncu Demet Özdemir'le evliliği sekiz ayda biten Oğuzhan Koç, dün akşam Kocaeli'de bir mekanda konser verdi. Sahne performansı ve şarkılarıyla alkış alan Oğuzhan Koç, sosyal medya fenomenine yönelik sert tepkisinden sonra magazin gündemindeki ayakkabı polemiğine dair bu kez sahnede konuştu.





Yaz konserleri devam eden Oğuzhan Koç, Kocaeli’deki hayranlarıyla Jolly Joker sahnesinde buluştu. Şarkılarıyla adından söz ettiren ünlü isim, sosyal medyada gündem olan ayakkabılarıyla ilgili konuştu.

"UZUN ZAMANDIR AYAKKABILARIM ÇOK KONUŞULUYOR"

Müziğin her şeyin önünde olduğunu belirten Oğuzhan Koç, "Beni Instagram'da takip edenler görmüştür. Uzun zamandır giydiğim ayakkabılar çok konuşuluyor, anlamsız şekilde bu konuşuluyor. 'Oğuzhan Koç'un yeni tekerlekleri hayırlı olsun', 'Yaz lastiğine geçmiş' gibi yorumlar. Magazin keyifli tamam ama biz şarkı yazıyoruz. Kâğıt bizde, kalem bizde. Bu gece 20 yıl boyunca yazdığım şarkıları söyleyeceğim, çoğunu biliyorsunuz" dedi. Ayakkabıları gündemden düşmüyor Oğuzhan Koçdan yeni açıklama

 

"BU GECE İSPAT EDELİM"


Ayakkabılarını hedef alan sosyal medya fenomenine ağır sözlerle yüklenen 38 yaşındaki müzisyen, Kocaeli konserinde, "Sizler de bana eşlik ederseniz o zaman ne ayakkabının, ne saçın makyajın, ne de üstümüzdeki gömleğin önemi kalır. Önemli olanın göz göze diz dize şarkı söyleyip, bu duyguyu paylaşmak olduğunu bu gece ispat edelim istiyorum” ifadelerini kullandı. Ayakkabıları gündemden düşmüyor Oğuzhan Koçdan yeni açıklama

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap