SON DAKİKA



Haber > Magazin > Atalay Filiz'in 3. bavulunun sırrı

Atalay Filiz'in 3. bavulunun sırrı

04 Haziran 2016 Cumartesi - 11:55




Tuzla'da işlediği son cinayetle Türkiye'nin konuştuğu isim olan Atalay Filiz'in son görüntüsündeki 3. bavulun sırrını polis çözdü.





Polis, adım adım izini sürdüğü 3 cinayet şüphelisi Atalay Filiz’in saklandığı yerden çıkamadığı için yurtdışına kaçamadığını düşünüyor.

İstanbul Tuzla’da öğretmen Fatma Kayıkçı’nın yanı sıra 3 yıl önce Ankara’da işlenen 2 cinayetin zanlısı Atalay Filiz’e ilişkin her geçen gün yeni ayrıntılar ortaya çıkıyor. Fatma öğretmen cinayetinin ardından güvenlik kameralarına takılan ‘seri katil’in bir sırt çantası ve sürüklediği bir valizi bulunuyordu. Eski kıyafetleri ve uzamış saçlarıyla İzmir’e kaçan Atalay Filiz bu kentte ise bambaşka halde görüntülendi. 29 Mayıs sabahı 09.25 sıralarında İzmir’de bir internet kafede kameraya yakalanan şüphelinin üzerindeki eskimiş montu attığı ve yeni kıyafetler giydiği görüldü. En dikkat çeken ayrıntı ise yanındaki 3’üncü bavul oldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap