SON DAKİKA



Haber > Magazin > Aslı Enver: Senaryo okumak tam bir çile

Aslı Enver: Senaryo okumak tam bir çile

03 Kasım 2022 Perşembe - 16:04




Çocukluğundan beri disleksi (öğrenme güçlüğü) hastalığı olan Aslı Enver, birilerinden yardım almadan senaryo ezberleyemediğini ve senaryo okumanın onun için tam bir çile olduğunu açıkladı.





Aslı Enver InStyle dergisine röportaj verdi. Şunları söyledi: "Bir şey okumak benim için çile. Sesli kitap dinliyorum ama o zaman uyuyakalıyorum. Bir kişinin bir saatte okuyacağı senaryoyu ben bir günde okuyorum ya da birilerine 'Ne olur bana bunu okur musun?' diye yalvarıyorum. Zor ama alıştım bu duruma."

'BANA 'AYTEN' DERLER

"Bana Ayten derler. Anneannemin adı. Bir yere kadar gördüğünüz gibiyim. Fakat bir an geliyor ve ‘Aaaa! Sen bayağı Ayten’sin yaa’ demeye başlıyor insanlar, tabii beni çok yakından tanıyanlar."

"12 yaşımda İngiltere’den Türkiye’ye geldim. Hep yabancı kızdım, İngiliz kız, o sarışın."

'YALNIZLIK AŞIRI HOŞUMA GİTTİ' 

"Pandemide ilk defa kendimle baş başa kaldım. Kimse olmadan günler geçirdim. Meğer ben resim yapmayı seviyormuşum. Yalnızlık aşırı hoşuma gitti. Korkmuyorum artık."

"Birinin 3 saatte yapacağı ev işlerini 20 dakikada hızla yapabilirim.”

"Utanma hissimi ilk kez sahnede bıraktım."

YAVAŞLIK BAYIYOR! 

"Haksızlığa ve yavaşlığa tahammül edemem. Yavaşlık benim içime reçel döküyor! ‘Ayyy hadi bir sürü şey kaçırdık’ diyorum. Gereksiz yere suçlanmak da sabrımı taşırır."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap