SON DAKİKA



Haber > Magazin > Aslı Enver evlilik düşünüyor mu?

Aslı Enver evlilik düşünüyor mu?

02 Mart 2022 Çarşamba - 16:30




Uzun süredir ekranlardan uzak olan Aslı Enver bir dönem Murat Boz'la bir dargın bir barışık devam eden ilişkisini evlilik aşamasına gelmişken sonlandırmıştı. Aslı Enver şimdilerde ise gönlünü iş insanı Ender Öztarhan'a kaptırdı. Hatta iş insanının Aslı Enver'e ilk görüşte aşık olduğu ve evlilik teklifinde bulunduğu iddia edilmişti. Peki ünlü çift evlilik düşünüyor mu? İşte cevabı...





Uzun süredir ekranlardan uzak olan oyuncu Aslı Enver'in kısa bir süre önce iş insanı Önder Öztarhan ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Yeni ilişkisiyle ilgili henüz herhangi bir açıklamada bulunmayan Enver, sevgilisiyle sosyal medyadan takipleşmeye başladı.
 
Sakin tavırlarıyla dikkat çeken 49 yaşındaki iş insanı, iddialara göre Aslı Enver'e evlilik teklifinde bulundu. 2. Sayfa'da yer alan habere göre; Önder Öztarhan önceki gün İstanbul sokaklarda objektiflere takıldı.

SESSİZ KALMAYI TERCİH ETTİ

Bir aracın içinde arkadaşıyla görüntülenen Öztarhan, dakikalarca torpide gözünde bir şeyler aradı. Önder Öztarhan'a, Aslı Enver'le evlilik sorusu soruldu. İş insanı sorular karşısında sessiz kalmayı tercih etti.

'HER ŞEY İLK GÖRÜŞTE OLDU'

Öte yandan Önder Öztarhan, geçtiğimiz günlerde 'Magazin Masası'na yaptığı açıklamada, "Evet, bir ilişki başladı. Daha çok yeni. Şu an her şey yolunda, iyiyiz, güzeliz. Her şey ilk görüşte oldu" ifadelerine yer vermişti.

MURAT BOZ'DAN AYRILDI

'Kardeşim Benim' filminde tanışıp, aşk yaşamaya başlayan Murat Boz-Aslı Enver çiftinin inişli çıkışlı ilişkisi 2019'un Ekim ayında sonlanmıştı. Enver ve Boz ayrılıklarından sonra, sosyal medyadaki hareketleriyle sık sık gündeme geliyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap