SON DAKİKA



Haber > Magazin > Asena Atalay'dan ilk yorum geldi!

Asena Atalay'dan ilk yorum geldi!

06 Ağustos 2016 Cumartesi - 10:59




Eski eşi Caner Erkin'in, oyuncu Şükran Ovalı ile yaşadığı aşkı itiraf etmesi üzerine, Asena Atalay'dan ilk yorum geldi.





Asena Atalay ile olan evliliğini 6 ay önce olaylı bir şekilde bitiren, Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Caner Erkin'in, bir süredir güzel oyuncu Şükran Ovalı ile birlikte olduğu konuşuluyordu.

Instagram hesabı üzerinden güzel oyuncu Şükran Ovalı ile birlikte çekildiği bir fotoğrafı paylaşan Caner Erkin, fotoğrafın altına ise uzunca bir yazı yazarak söylentilere son noktayı koymuştu.

Erkin, "Aşık olduğum kadınlayım. Bana inandığı için şanslıyım ve heyecanlıyım. Hayatımı onunla geçirmek istiyorum. Herkesin saygı gösterip, hassas davranmasını bekliyorum..." ifadelerine yer verdiği fotoğraf sosyal medyada yankı uyandırırken, bu aşka eski eşi Asena Atalay'dan ilk yorum geldi.

"MUTLU OLMASINI İSTERİM"

Kanal D ekranlarında yayınlanan Magazin D programının sunuculuğunu yapan Asena Atalay, eski eşi Caner Erkin'in Şükran Ovalı ile yaşadığı aşka ilk yorumu yaptı. Erkin ile bir de çocukları olan Atalay, "Her şeyden önce iyi bir dostluğumuz var. Çocuğumun babası. Tabi ki mutlu olmasını isterim" ifadelerine yer verdi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap