SON DAKİKA



Haber > Magazin > Arzum Onan teşekkür mesajı yayınladı

Arzum Onan teşekkür mesajı yayınladı

02 Ağustos 2016 Salı - 10:11




Arzum Onan, evliliklerinin 20. yılı için gelen tebrik ve kutlama mesajlarını karşılıksız bırakmadı. Onan, sosyal medyadan teşekkürlerini iletti.





Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ çifti evliliklerinin 20. yılını kutladı. Uzun yıllardır birlikte olan ikili, medya sektöründe evlilikleri ile örnek alınıyor. Mankenlik ve oyunculuk serüvenini bırakarak heykelciliğe yönelen güzel sanatçı Arzum Onan'ın bugüne kadar en büyük destekçisi eşi Mehmet Aslantuğ oldu.

Ünlü sanatçı Arzum Onan, önceki gün eşi Mehmet Aslantuğ ile evlendikleri günün fotoğrafını sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak 20. evlilik yıldönümünü kutladı. Onan, İnstagram hesabından yaptığı paylaşımına "1 Agustos 1996… Gönül veren, dualarını eksik etmeyen tüm dostlara selam olsun.." notunu ekledi.

"TEŞEKKÜR EDERİZ"

Sosyal medyada 300 binden fazla takipçisi olan Arzum Onan'a takipçilerinden de binlerce yorum ve beğeni geldi. Takipçilerinin tebrik ve dileklerini karşılıksız bırakmayan Onan, eşi Aslantuğ ile birlikte çekildiği fotoğrafı paylaşarak teşekkürlerini "Güzel dilekleriniz icin hepinize ayrı ayrı tesekkur ederiz" sözleri ile iletti.




Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap