SON DAKİKA



Haber > Magazin > Arzulayan biri değilim!

Arzulayan biri değilim!

25 Kasım 2023 Cumartesi - 11:07




Eser Yenenler ile Berfu Yenenler, geçtiğimiz gün 'Çift Terapisi' adlı oyunlarıyla sahneye çıktılar. Ayaküstü gazetecilerle konuşan Yenenler çiftinden Eser, geçtiğimiz haftalarda sahnede twerk (kalça dansı) yaptığı anlarla ilgili açıklama yaptı.





Ünlü oyuncu Eser Yenenler ile 2019'da dünyaevine girdiği Berfu Yenenler'in birlikte yer aldığı 'Çift Terapisi' adlı oyun, önceki gün birinci yılında BKM'de oynandı.

Ayaküstü gazetecilerle konuşan Yenenler çifti, "Çok mutluyuz. Hayallerimizin ötesinde çok güzel bir oyun olduğu için eşimle de bu sahneyi paylaştığımız için çok mutluyuz. Çok güzel gidiyor her şey bizim için" dedi.

  Kalça dansı yapmayı arzulayan biri değilim

 

"DAHA ÖNCE TWERK YAPMADIM"


Geçtiğimiz haftalarda Eser Yenenler'in oyunda bir bölümde twerk (kalça dansı) yaptığı anlar gündem olmuştu. Konuyla ilgili açıklama yapan oyuncu, şu ifadeleri kullandı:

Ben normalde seven birisi değilim. Daha önce de yapmışlığım da yok. Bana twerk yap denen günü bekliyormuşum gibi oldu. Ben twerk yapmayı arzulayan birisi değilim arkadaşlar!

  Kalça dansı yapmayı arzulayan biri değilim

 

"SAVUNMASIZ BİR ANDA YAKALANSAM KANABİLİRDİM"


2015 Miss Turkey'de dördüncü olarak derece alan Berfu Yenenler, geçtiğimiz aylarda da yaptığı bir açıklamada; "Adnan Oktar suç örgütünün istismarlarını konu alan ‘Kedicik’ belgeselini izlediğimde anladım. Buradaki kız düşürme düzeneğinin neredeyse birebir aynısını ben üniversitedeyken yaşamıştım” demişti.

  Kalça dansı yapmayı arzulayan biri değilim

 

Bu sözleri sorulan ünlü isim, "Küçüktüm ama o sırada daha savunmasız bir anda yakalansaydım kanabilirdim. Ama bugün bizim için güzel bir gün. Bu konuyu sonra konuşalım" demekle yetindi.

 


Kalça dansı yapmayı arzulayan biri değilim

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap