SON DAKİKA



Haber > Magazin > Arkadaşını 17 yerinden bıçakladı

Arkadaşını 17 yerinden bıçakladı

19 Mart 2015 Perşembe - 14:01




17 yaşındaki liseli genç, kız arkadaşının fotoğrafını çektiği için tartıştığı sınıf arkadaşını 17 bıçak darbesiyle öldürdü





Gaziantep’te, lise öğrencisi 17 yaşındaki İ.D. sınıf arkadaşı Aydın Kapısız, okula yakın bir noktada karşılaştı. İddiaya göre, İ.D., bir gün önce aynı sınıfta öğrenim gördüğü kız arkadaşının fotoğrafını çektiği gerekçesiyle Aydın Kapısız ile tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen tartışmada öfkelenen İ.D. yanında bulunan bıçakla sınıf arkadaşına rastgele vurmaya başladı. Aydın Kapısız aldığı bıçak darbeleriyle kanlar içerisinde yere yığılırken, İ.D. ise kaçtı.

TALİHSİZ GENÇ KURTARILAMADI

Olayı gören öğrenci ve vatandaşların ihbarıyla gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Kapısız, doktorların çabasına rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirirken, talihsiz gencin cenazesi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurum morguna gönderildi.

PARKTA YAKALANDI, SUÇUNU İTİRAF ETTİ


Olayın ardından kaçan zanlı ise 100'üncü Yıl Parkı içerisinde suç aleti bıçakla birlikte yakalandı. Gözaltına alınan zanlı, sorgulamasında kız meselesi yüzünden çıkan tartışmada arkadaşını öldürdüğünü ve pişman olduğunu söylerken, polis öğrencilerin eğitim gördüğü lisede güvenlik önlemi aldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap