SON DAKİKA



Haber > Magazin > Antalya'dan Hollywood'a...

Antalya'dan Hollywood'a...

21 Temmuz 2015 Salı - 12:46




Dünya film endüstrisinin merkezi olarak kabul edilen Hollywood’a Antalya’dan afiş tasarımı ihraç edilmeye başladı.





Antalya'dan Hollywood'a afiş tasarımı ihracı... Çalışmalarına ABD’de başlayan Gökşan Özman, burada kaldığı 3 yıl içerisinde “The Walf of Wall Street”, “Gravity” gibi filmlerin afiş çalışmalarının yanı sıra pek çok ABD yapımı dizinin de afiş ve görsel tasarımlarına imza attı.Antalya’ya geldiği 2011 yılından bu yana kendi firmasında çalışmalarını sürdüren Özman, 2015 yılında vizyona giren ünlü oyuncu Keanu Reeves’in başrolünde yer aldığı “Knock Knock” filminin afiş tasarımını yaparak Antalya’dan Hollywood’a tasarım ihraç etme başarısını gösterdi.

TASARIMI “AVATAR 2”DE FİNALE KALDI
Hollywood filmlerine yaptığı tasarımlarla sektörde adını duyuran Gökşan Özman, en çok hasılat yapan Hollywood filmlerinden olan “Avatar” filminin devamı olan “Avatar 2” için yaptığı tasarımla da finale kaldı. Yapılan tasarımlar arasında pek çok katılımcıyı geride bırakarak son 5 afiş tasarımı arasına kalan Goksan Ozma Desing firması şimdi yapımcılardan gelecek haberleri bekliyor.

TÜRK TASARIMCILARIN BAŞARISI İSPATLANDI
Bir Antalyalı olarak hem firmasının hem de şehrin marka değerine katkı koyduğunu ifade eden Özman, “Bu çalışmalarımız ile Türk tasarımcıların hangi noktada olduğunu ispat etmiş olduk. Hollywood’da belki Türk filmleri dahil olmadı ama Türk tasarımcıların afişleri dahil oldu” diye konuştu.

Antalya’nın elinde önemli bir marka değeri taşıyan Altın Portakal film Festivali ile ilgili de özel bir proje üretmek istediklerini dile getiren Özman, şunları söyledi: “Antalya Türkiye’nin Hollywood’u diye anılıyor. Altın Portakal’da Türkiye’nin ‘Oscar’ı deniliyor. Hollywood için yaptığımız tasarımlarla ABD’de topladığımız takdiri şehrimiz için de kullanmak ve özgün tasarım tecrübemizi önümüzdeki dönemlerde paylaşmak isteriz.” Antalya’nın marka değerine katkıda bulunacak her projenin içerisinde olmak istediklerinin altını çizen Özman, “Daha önce PhotoAntalya’da tasarımlarımız ve çalışmalarımız ile yer aldık. PhotoAntalya’nın logosundan web sitesine kadar tüm tasarım çalışmalarına imza attık. Bizler Antalya’ya değer katacak her projeye katkı vermekten mutluluk duyarız” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap