SON DAKİKA



Haber > Magazin > Anahtarlar teslim edildi

Anahtarlar teslim edildi

21 Haziran 2015 Pazar - 18:20




Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) yaptırılan 902 konutun ana





Konut teslimi yapılacak 902 kişiye Ramazan ayının bereketiyle geldiğini belirten Yılmaz, "Dünyada mekan, ahirette iman' diye atalarımızdan gelen bir söz var. Allah dünyada hem mekanı hem de imanı nasip etsi.Eserle değil de lafla konuşsaydık ne olurdu? Allah bizi size karşı lafla konuşanlardan uzak tutsun. Bundan sonra da Allah ömür verirse sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz. Menzile yüz akıyla varmanın şartı hakkın rızasını kazanmak, hakkın rızasını kazanmanın da halkın rızasını kazanmaktan geçtiğini biliyoruz. Halkın duasını almak için de inşallah hizmete devam edeceğiz. Her zaman duamız şudur, Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin, birliğimiz daim olsun, Allah ağız tadımızı bozmasın, ülkemizde ve ilimizde huzur olsun."Yılmaz, konuşmasının ardından aralarında şehit aileleri ve gazilerin de bulunduğu hak sahiplerine konutlarının anahtarını teslim etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap