SON DAKİKA



Haber > Magazin > Aman Ajda duymasın!

Aman Ajda duymasın!

28 Eylül 2013 Cumartesi - 16:45




İbrahim Çelikkol tarafından evlilik arifesinde aldatılan ve o günden sonra kendini alkole veren Deniz Çakır, önceki gece yakın arkadaşı Özge Özpirinçç





İbrahim Çelikkol tarafından evlilik arifesinde aldatılan ve o günden sonra kendini alkole veren Deniz Çakır, önceki gece yakın arkadaşı Özge Özpirinççi ile Etilerdeydi. ‘Marianın Bahçesi’ adlı mekanda felekten bir gece çalan ikilinin yanında sürpriz birde isim vardı. Yaz aylarında Merve Boluğur’la kısa süreli aşk yaşadığı iddia edilen Murat Dalkılıç, iki bayana eğlence gecelerinde eşlik etti. Murat Dalkılıç sahnede şarkılar söylerken bir ara Deniz Çakır’ı büyük uğraşlar sonucu sahneye çıkardı. Deniz Çakır ve Dalkılıç’ın sahnedeki samimiyeti akıllara ikili arasında yeni bir aşk olabileceğini getirdi. Sahne'denAjda Pekkan şarkısı söyleyen Deniz Çakır, şarkının sözlerini bilmeyen Dalkılıç'a takıldı. Güzel Oyuncu, “Sen Ajda Pekkan şarkılarının sözlerini nasıl bilmezsin.” dedi. Murat Dalkılıç buna karşılık, “O’da benimkileri bilmiyordur boşver.'' şeklinde cevap verdi. Deniz Çakır yakınlaşması hakkındaki soruyu arkadaşız diye geçiştiren Dalkılıç, Ajda Pekkan konusuna değinirken küçük de bir pot kırdı. Dalkılıç, “Artık yaşlanıyorum arkadaşlar. Şarkı sözlerini unutmam çok doğal. Ajda hanımda benim şarkılarımı bilmiyordur.” dedi. Ajda Pekkan'da son dönemde sahnede şarkı sözlerini unutması ve yaşlılığın getirdiği negatif durumlardan dolayı bir hayli eleştiri alıyordu. Bu durum hatırlatıldığında hemen açıklama yapma gereği duyan başarılı Popçu, “Yanlış anlaşılmasın bu durum Ajda hanıma lafım yok” dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap