SON DAKİKA



Haber > Magazin > Aleyna'yı hırsızlıkla suçladı

Aleyna'yı hırsızlıkla suçladı

01 Eylül 2017 Cuma - 12:06




Şarkıcı Aleyna Tilki, Alman fotoğrafçı Frauke Hagen'ın 2015 yılında instagram hesabından paylaştığı kareyi kendi fotoğrafıymış gibi takipçileriyle pay





Alman fotoğrafçı Frauke Hagen'in 2015 yılında paylaştığı kareyi, 17 yaşındaki şarkıcı Aleyna Tilki'nin 2016'da kendisiymiş gibi instagram hesabına taşıdığı ortaya çıktı.

"TÜRK POPSTAR FOTOĞRAFIMI ÇALMIŞ"

Fotoğrafın asıl sahibi Frauke Hagen, "Belli ki bir Türk popstar benim iki yıl önce Kanada'da çektirdiğim fotoğrafı çalmış" açıklamasını yaptı.

"ÇALDIĞIN O FOTOĞRAFI YERİNE KOY"

Bu durumu ortaya çıkaran 'photoshopfail1' adlı hesap, Aleyna Tilki'nin 'Sen Olsan Bari' şarkısını ti'ye alarak, "Çaldığın o fotoğrafı yerine koy lütfen, eğer kendin olduğundan pek emin değilsen. Aradığın manzaraysa en güzelinden, o zaman başka açılır instagram buyurun önden. O sen olsan bari, sen olsan bari. Size şarkı yazdım bal takipçiler. #AleynaTilki saçlar sarı ve uzun olunca yediririm sandın sanırım" ifadelerini kullandı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap