SON DAKİKA



Haber > Magazin > Aleyna Tilki’den boşanma açıklaması!

Aleyna Tilki’den boşanma açıklaması!

28 Ocak 2018 Pazar - 14:52




Anne ve babası geride bıraktığımız haftalarda boşanan Aleyna Tilki, kısa bir önce Amerika'dan Türkiye'ye döndü ve ayağının tozuyla açıklamada bulundu.





Hakkında çıkan aşk iddialarına açıklık getiren ve oyuncu Mustafa Mert Koç'la sadece arkadaş olduklarını söyleyen Tilki anne ve babasının ayrılığıyla ilgili de konuştu. Tilki, İstanbul'a döner dönmez aranjör arkadaşı Emrah Karaduman ile hasret giderdi. Kuruçeşme'deki bir mekan çıkışı muhabirlerin sorularını yanıtlayan şarkıcı şunları söyledi: “Los Angeles'ta okula gidiyorum. İngilizcem kötüydü. Onu geliştiriyorum. Müzik yapıyorum. Hollywood bana ilham veriyor. Birçok ırktan, cinsten insan görüyorum. Şarkı yazıyorum” şeklinde konuştu.

MENDİL SATAN KADINA PARA VERDİ

Üç ay önce gittiği Amerika’dan kısa bir tatil için dönen Aleyna Tilki,  Habertürk‘ten Nuri Altuntaş‘ın haberine göre, aranjörü ile Kuruçeşme‘de yemek yedi. Tilki, çıkışta mendil satan bir kadına 200 lira verdi.undefined

“BUNU İLK BİZ YAŞAMIYORUZ”

Genç popçu, annesi Havva Tilki ile babası Mehmet Tilki’nin boşanmasına ilişkin sorulara, “Normal, bunlar olabilir. Aldığımız aile terbiyesinden bu tarz şeylerin olabileceğini biliyoruz. Bunu ilk biz yaşamıyoruz. Başımıza ne gelse olgunlukla karşılayabiliriz” yanıtını verdi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap