SON DAKİKA



Haber > Magazin > Aleyna Tilki pes dedirtti!

Aleyna Tilki pes dedirtti!

27 Eylül 2017 Çarşamba - 11:16




Yeni şarkısı 'O Sen Olsan Bari' ile konserden konsere koşturan 17 yaşındaki Aleyna Tilki, neredeyse her gün gazetelere, televizyonlara haber oluyor. B





17 yaşındaki şarkıcı Aleyna Tilki, bu kez seyahat ettiği uçakta hem kendisinin hem de diğer yolcuların can güvenliğini hiçe saydı. En son Adana Film Festivali'nde güvenliği nedeniyle sahneden indirilen Aleyna Tilki, uçak inişe geçtiği anda telefonunu açtı.

UYARILARI DİNLEMEDİ

Telefonla konuşmaya başlayan Aleyna Tilki, kabin görevlilerinin ve yolcuların uyarısına aldırış etmedi. 'Ne olacak ki?' diyerek konuşmasına devam eden Aleyna Tilki'ye uçağın ikinci pilotu müdahale etti. Kokpitten çıkıp gelen ikinci pilot, genç şarkıcıyı uyarıp telefonunu kapattırdı.

ŞIMARIK!'

Aleyna Tilki'nin bu davranışına yolcular 'Şımarık' diye tepki gösterdi.


HER YAPTIĞI OLAY!

Aleyna Tilki geçen hafta da Atatürk Havalimanı'nda bagaj taşıma bandının üzerine oturup "Bavulumu almaya gidiyorum" demişti. Havaalanı güvenlik görevlisi tarafından uyarılınca da "Daha önce de yaptım. Bir şey olmadı. Ne yapayım, çok yorulmuştum." dedi.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap