SON DAKİKA



Haber > Magazin > Aleyna Tilki: Doktora kızın

Aleyna Tilki: Doktora kızın

27 Mart 2021 Cumartesi - 11:23




"Anneme, kendime, kardeşime aşı yaptırmayacağım. Çünkü güvenmiyorum. İnsanları corona değil de ilaçlar öldürüyor olabilir mi?" sözleri nedeniyle hakkında soruşturma açılan Aleyna Tilki'den yeni bir açıklama geldi.





Aleyna Tilki'nin, geçtiğimiz günlerde basın mensuplarıyla sohbeti sırasında “Anneme, kardeşime, kendime koronavirüs aşısı yaptırmayacağım. Çünkü güvenmiyorum. Korona değil, ilaçlar öldürüyor” demişti. 

Bir vatandaş, Aleyna'yı bu sözleri nedeniyle CİMER'e şikayet etti. Söz konusu vatandaş, dilekçesinde "Aleyna Tilki, devleti aşağılayıp halk arasında korku ve paniğe neden oldu" ifadelerini kullandı. Aleyna Tilki hakkında 'halkı korku ve paniğe sürüklediği' iddiasıyla İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

ALEYNA TİLKİ'DEN AÇIKLAMA

Aleyna Tilki, “O konuşmayı aşı çıkmadan önce yapmıştım. Bilim insanı değilim. Bir doktor aşı yapmayın derse ona kızın. Evet, dünya ilaç sektörüne güvenmiyorum” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap