SON DAKİKA



Haber > Magazin > Akın Akınözü: Manevi anlamda kötü bir yıl

Akın Akınözü: Manevi anlamda kötü bir yıl

05 Nisan 2023 Çarşamba - 09:46




Akın Akınözü önceki gece Nişantaşı'nda uzun yıllardır birlikte olduğu sevgilisi Sandra Pestemalciyan ile görüntülendi. Kahramanmaraş depreminden çok etkilendiğini söyleyen oyuncu, "Kolay kolay kapanmayacak ve unutulmayacak yaralar açtı" açıklamasında bulundu.





'Hercai' dizisi ile yıldızı parlayan ve son dönemin popüler isimleri arasında yer alan oyuncu Akın Akınözü, yıllar içindeki değişimiyle adından söz ettirdi.

50 KİLO VERDİ

Çocukluk fotoğrafları sosyal medyada gündem olan 31 yaşındaki Akın Akınözü'nün eski hali hayranlarını şaşırttı. O fotoğrafları görenler oyuncuyu tanımakta zorlandı.
Ünlü oyuncu, daha önce verdiği bir röportajında; "Değişimin gücünü ilk kez 120 kilodan 70 kiloya düştüğümde keşfettim” ifadelerini kullanmıştı.

"BEDENSEL DENEYİM İRADEDEN GEÇİYOR"

Daha önce 'Aslan Ailem' ,'Muhteşem Yüzyıl Kösem' gibi dizilerde de oynayan Akın Akınözü ayrıca bu bedensel deneyimin 'iradeden' geçtiğine inandığını da sözlerine eklemişti.

SEVGİLİSİYLE GÖRÜNTÜLENDİ

Akın Akınözü önceki gece Nişantaşı'nda uzun yıllardır birlikte olduğu sevgilisi Sandra Pestemalciyan ile görüntülendi. Bir kafede oturan sevgililer birlikte kahve içerek bol bol sohbet etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap