SON DAKİKA



Haber > Magazin > Akçaabat’ta şiirli gece

Akçaabat’ta şiirli gece

20 Mart 2013 Çarşamba - 09:12




Akçaabat Erol Günaydın Kültür Merkezi’nde Tahir Usman ve Enver Topsakal tarafından düzenlenen “şiirle gönlün dili” adlı şiir dinletisi ilgi gördü.





Uğur TÜTENK Akçaabat Erol Günaydın Kültür Merkezi’nde Tahir Usman ve Enver Topsakal tarafından düzenlenen “şiirle gönlün dili” adlı şiir dinletisi ilgi gördü. Şiir dinletisinde 15 şairin şiirleri Tahir Usman, Enver Topsakal, Halil Seis, Büşra Sakin ve Selman Demirci tarafından okundu. Şiir dinletisi gecesine Akçaabat Kaymakamı Abdul Rauf Ulusoy, Belediye Başkan vekili Abdullah Ertem, Milli Eğitim Müdürü M. Salih Köse, Belde belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda şiir sever katıldı. Şiir dinletisi sonunda şiirleri okuyanları tebrik eden Akçaabat kaymakamı Abdul Rauf Ulusoy, “Şiirler çok güzeldi. Okuyucuların yorumları daha da güzeldi. İzleyiciler şiirleri sıkılmadan dinlediler. Geceyi düzenleyenleri tebrik ediyorum” dedi. Şiir gecesini düzenleyenlerden Enver Topsakal ise, “Şiir gecemizde daha çok Akçaabatlı şairlerin şiirlerine yer vermeye çalıştık. Gördük ki ilçemizde şiire olan özlem daha da artmış. Şiir gecemize katılan kurum, kuruluş yetkililerine ve şiir sever halkımıza teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. Şiir dinletisinden sonra şiir okuyucularına kurum ve kuruluşların yetkilileri tarafından çiçek verildi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap