SON DAKİKA



Haber > Magazin > Akalın’dan annesine büyük jest!

Akalın’dan annesine büyük jest!

07 Ocak 2021 Perşembe - 11:37




Demet Akalın’dan annesine araba jesti geldi. Akalın, Şenay Akalın’a hediye ettiği arabayı “Annem güle güle gez” notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.





Demet Akalın, annesi Şenay Akalın’a araba jestinde bulundu. Şarkıcı, annesine aldığı arabanın fotoğrafını “Annem güle güle gez” notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.

YORUM YAĞDI…

Akalın’ın bu jestinin ardından sosyal medyada şarkıcıya ‘geçinemiyorum’ göndermesi yapıldı. Birçok kullanıcı, ‘Geçinemiyorum derken meğer Porsche alamıyormuş. Biz de evine ekmek götüremiyor sandık’ benzeri yorumlarda bulundu.

Demet Akalın, pandemi döneminin başlarında “AVM'ler açılıyorsa eğlence sektöründe de normalleşmeye gidilmesi gerekiyor. Sektörde 300 bin kişi ekmek yiyor. Bu alanda Türkiye'nin en çok kazananlarının başında geliyorum. Ona rağmen diyorum ki ben bile idare edemiyorum. Bakmamız gereken çoluğumuz çocuğumuz var” demiş ve gündem olmuştu.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap