SON DAKİKA



Haber > Magazin > Afetzedeler için harekete geçti

Afetzedeler için harekete geçti

04 Ağustos 2021 Çarşamba - 09:33




Ünlü oyuncu Burcu Özberk, Haluk Levent'in kurucusu olduğu AHBAP derneği aracılığıyla orman yangınından dolayı evini kaybetmiş olan ailelere yardım edecek!





Ünlü başrol oyuncusu Burcu Özberk, Haluk Levent'in kurmuş olduğu "AHBAP" derneği aracılığıyla afetzede bir aileye beyaz eşya yardımı yapacağını duyurdu. Başrol oynadığı Aşk Mantık İntikam dizisinden kazandığı bir bölümlük ücreti de ihtiyaç sahibi ailelere bağışlayacağını söyleyen Özberk, harekete geçti.

YANGIN SÖNDÜRME ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR!

Türkiye'yi kasıp kavuran orman yangınlarının söndürme çalışmaları hız kesmeden devam ederken, bu süreçte evleri zarar gören afetzedelere ünlülerden destek yağıyor. Yangınlar gittikçe çoğalırken bir çok ünlü isim sosyal medya hesapları üzerinden ve çeşitli yardım kampanyalarıyla yangından zarar gören afetzedelere destek göndermeye devam ediyor.

DESTEK GECİKMEDİ!

Aşk Mantık İntikam dizisinin güzel başrol oyuncusu Burcu Özberk'ten yardım gecikmedi. Yangında evini kaybeden bir aileye yardım edeceğini sosyal medya hesabından açıkladı.

 

HEM BEYAZ EŞYA HEM DE MADDİ YARDIM YAPACAK!

Afetzedelere destek olmak için Haluk Levent ile iletişime geçen Burcu Özberk sosyal medya hesabından şu mesajı yayınladı:

''Bugünlerde ülke olarak zor zamanlardan geçiyoruz. Ormanlarımız, evlerimiz, canlarımız yanıyor. Herkes gibi tarifsiz üzüntü içindeyim. Yüreğim ağzımda yangınların bir an önce sönmesini beklerken böyle günlerde dayanışma göstermemizin de önemini anlıyorum. Tabi ki tüm yaraları sarmayacak, giden gelmeyecek ama kardeşlerimizin yanında olmak çok kıymetli. Ben de AHBAP Derneği aracılığıyla yangında evi yanan bir aileye beyaz eşya desteğinde bulunacağım ve oynadığım dizinin bir bölüm ücreti ile destek sağlayacağım. Gelin yaralarımızı hep beraber saralım.."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap