10 Mayıs 2015 Pazar - 17:43
Çukurova Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yüksel Gümürdülü, yaptığı açıklamada, Adana’nın havasının kebap ve soğan koktuğunu belirterek, “Adana’nın havası kebap ve soğan kokar. Sabah kahvaltısında ciğer yerler. Adana’nın sokak tatlıcıları vardır, zaten niyetiniz de bozuk, yersiniz. Yemeye devam etmeniz için her türlü ortam müsait. Kebaplar, tatlılar, şırdanlar, mumbarlar. Özellikle Adana insanı zayıflamak konusunda ciddi manada nefsiyle mücadele ediyor. Şartlar böyle iken senin de niyetin bozuksa gelsin kaloriler, zira mazeretinizde hazır. Mazeret bulmayı başaranlar, hayatta hiçbir şey başaramazlar” dedi.
VİDEO
SON DAKİKA
ÇOK OKUNANLAR
© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.