SON DAKİKA



Haber > Magazin > 95 yaşına giren Haldun Dormen'e sahnede doğum günü sürprizi

95 yaşına giren Haldun Dormen'e sahnede doğum günü sürprizi

29 Mart 2023 Çarşamba - 14:15




Dünya Tiyatro Günü, Sahne Tozu Tiyatrosunda düzenlenen etkinlikle kutlanırken, 95 yaşına giren Haldun Dormen'e de sahnede yaş günü sürprizi yapıldı.





Dünya Tiyatro Günü, Sahne Tozu Tiyatrosunda da düzenlenen etkinlikte kutlanırken, 95 yaşına giren Haldun Dormen de unutulmayarak sahnede doğum günü kutlandı.
Kutlamada konuşma yapan Sahne Tozu Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Çağlar İşgören, "Tüm tiyatrocuların, tiyatroseverlerin, emekçilerin 27 Mart Dünya Tiyatro Gününü kutluyorum."

"Umuyorum ki tiyatro perdelerinin hepsi her daim yüzyıllar boyunca açık kalır, sahneler her zaman aydınlanır. Her zaman ışığı baki kalır. Hepinize geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmanın ardından Sahne Tozu Tiyatrosunun en çok sevilen oyunlarından olan Başroldeki Kadınlar tiyatroseverler ile buluştu.
Oyun boyunca kahkahalar durmadı. Seyirciyi gülme krizine sokan oyuncu kadrosu, oyunun sonunda dakikalarca ayakta alkışlandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap