SON DAKİKA



Haber > Magazin > 9 yıldır güneşe hasret

9 yıldır güneşe hasret

06 Nisan 2015 Pazartesi - 11:38




Van’da, dokuz yıldır yatağa mahkum yaşayan ve beş hastalıkla mücadele eden Mehmet Yaşar, güneşe hasret kaldığını söyledi.





9 yıldır yatağa mahkum olan Mehmet Yaşar yardım bekliyor... Van'ın İpekyolu ilçesinin Hacıbekir mahallesinde ikamet eden 6 nüfuslu Mehmet Yaşar (62), dokuz yıldır yatağa mahkum yaşıyor. Evde kurduğu oksijen tüpleriyle yaşam mücadelesi veren Yaşar, yetkililerden kendisine yardımcı olmasını istedi. Devletin kendisine sağladığı yaşlılık ve özürlü maaşıyla geçinmeye çalıştığını ifade eden Yaşar, bu paranın sürekli bağlı yaşadığı tüplere ve ilaçlara zor yettiğini söyledi. Eski Vali Münir Karaloğlu’nun kendisine her anlamda yardımcı olduğunu fakat ondan sonra bu yardımların kesildiğini belirten Yaşar, “Benim akciğer yetmezliği başta olmak üzere beş rahatsızlığım var. Bu nedenle tüplere bağlı bir yaşam sürdürüyorum. Eski Vali Münir Karaloğlu, tüpleri değiştiriyordu. Ancak ondan sonra kimse bu konuda bana yardımcı olmuyor. Devletten aldığım yaşlılık ve özürlü maaşı var. O da sadece benim kullandığım tüp ve ilaçlara gidiyor. Altı nüfusum var. Hem ailenin geçimi hem de bu sağlık sorunları yüzünden sıkıntılı bir yaşam sürüyoruz. Yetkililerin bize yardımcı olmalarını istiyorum” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap