SON DAKİKA



Haber > Magazin > 8 yıldır komada olan Kenan Işık'tan haber var!

8 yıldır komada olan Kenan Işık'tan haber var!

27 Aralık 2022 Salı - 10:05




2014 yılında spor sonrasında girdiği saunada fenalaşıp dengesini kaybetmesinin ardından kafasını yere çarpan Kenan Işık, yaklaşık 8 yıldır komada yaşıyor. Sağlık durumuyla ilgili arkadaşı Ozan Zeybek açıklama yaptı.





Tiyatro sanatçısı, yönetmen Kenan Işık 2014’te gittiği saunada ayağının kayması sonucu düşünce beyin kanaması geçirmiş, sonrasında bitkisel hayata girmişti.
8 yıldır komada olan Kenan Işık’ın son durumunu arkadaşı Ozan Zeybek açıkladı.Zeybek, "Bakımı çok iyi. Kenan Işık’ı nasıl biliyorsanız öyle. Her gün sakal tıraşı yapılıyor ve besin takviyesi veriliyor. "
Yatan hastalarda genellikle yaralar çıkar, zayıflama olur. Kenan Işık bıraktığınız gibi. Ailesi tarafından çok iyi bakılıyor, tıpkı hafızalarda kaldığı gibi” ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU? 

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında gösterdiği başarılı sunuculuğu ile milyonların kalbinde taht kuran Kenan Işık, 2014 yılında spor sonrasında girdiği saunada fenalaşıp dengesini kaybetmişti.
Başını yere çarpan başarılı sunucu, maalesef bitkisel hayata girmişti. Tam 8 yıldır tedavisi devam ediyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap