SON DAKİKA



Haber > Magazin > 5 milyon dolarlık evinden paylaştı

5 milyon dolarlık evinden paylaştı

25 Ekim 2016 Salı - 13:18




Hamileliğinin altıncı ayını yaşayan şarkıcı Gülşen, bir süre önce taşındığı yeni evinden bir paylaşımda bulundu.





Şarkıcı Gülşen hakkında, geride bıraktığımız eylül ayının son günlerinde yeni bir eve taşındığına dair haberler yapılmıştı. Şimdilerde hamileliğinin altıncı ayını süren Gülşen eşi Ozan Çolakoğlu ile birlikte dünyaya gelecek bebekleri için daha büyük bir ev arayışına girmiş ve son olarak Zorlu Center’da Boğaz manzaralı bir evde karar kılmışlardı. Gülşen ve Ozan Çolakoğlu çiftinin, 350 metrekarelik bu daire için 5 milyon dolar ödedikleri konuşulmuştu. Anne olmak için gün sayan Gülşen yeni evinden bir kare paylaştı. Üzerinde bir kazak ve ayağındaki şortla dikkatleri üzerine çeken Gülşen, halinden son derece mutlu görünüyor.

HAYRANLARI HAYAL KIRIKLIĞI YAŞADI

Gülşen’in yeni eve çıktığı haberlerini takip eden hayranları, güzel ismin bu paylaşımının altına getirdikleri yorumlarda evinden daha fazla detay görmek istediklerini söylerken, Gülşen’e bu konuda yaşadıkları hayal kırıklıklarını belirtmeden geçmemişler.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap