SON DAKİKA



Haber > Magazin > 2 cinayet için 1450 km geldiler

2 cinayet için 1450 km geldiler

21 Haziran 2015 Pazar - 16:00




İkinci cinayeti işlemeden yakalandılar.





Bursa'da bir inşaatta çalışan evli ve 3 çocuk babası Fırat Bahçıvan (32), yürüyerek işe giderken önünü kesen iki genç tarafından çapraz ateşe tutularak öldürüldü. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, yaptığı incelemelerde 17 adet boş kovan buldu.

Olay yerinden koşarak kaçan 2 zanlı, şehirlerarası otobüs terminaline gitti. Terminalde tedbir alan jandarma ekipleri, isimlerinin D.Y. (15) ve S.Y. (18) olduğu öğrenilen iki kişiyi gözaltına aldı. Polise teslim edilen 2 zanlı sorgularında 2 yıl önce öldürülen amcalarının ölümünden sorumlu tuttukları kişiyi öldürmek için Kars’ın Dermen köyünden geldiklerini belirtti.

İki amca oğlu, “Kars’tan 4 kişi olarak geldik, diğer 2 kişi de amcamızın ölümünden sorumlu tuttuğumuz ikinci kişiyi öldürecek” dedi. Bunun üzerine harekete geçen polis, isimleri açıklanmayan 2 kişiyi, ikinci cinayeti işlemeden son anda yakaladı. Gözaltına alınan 4 kişinin sorgusu sürüyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap