SON DAKİKA



Haber > Magazin > 14 Şubat’a özel nağmeler

14 Şubat’a özel nağmeler

14 Şubat 2015 Cumartesi - 12:53




Bodrum’da Sevgililer Günü’nün ilk saatlerinde sahne alan Feridun Düzağaç, aşk şarkılarıyla sevenlere romantik yaşattı. Sevilen şarkıcıyı yüzlerce hayr





Türk pop müziğinin unutulmazları arasına giren ve Sevgililer gününde popüler romantik parçalarını seslendiren ünlü şarkıcıya, özellikle gençler eşlik etti. Feridun Düzağaç'ın söylediği şarkılarla eğlenen Bodrumlular, her şarkının sonunda sanatçıyı coşkulu bir şekilde alkışlayarak ıslık çalarak destek verdi. Ayrıca sanatçının videosunu ve fotoğrafını çekmek için yarışan gençler gecenin tadını da çıkarmayı ihmal etmediler.

Feridun Düzağaç, Geçen yılki sevgililer gününden, saat gece yarısını gösterdiğinde 2015’in sevgililer gününe beraberce gireceğiz diyerek “Bu güzel gecede sizlerle beraber olmak ve en sevdiğiniz parçaları beraber söylemek istiyorum. Bana eşlik ederseniz sevinirim” dedi. Feridun Düzağaç, 2 saat boyunca Kule barda sevilen şarkılarını aşıklar için söyledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap