SON DAKİKA



Haber > Magazin > 10 yıllık evlilik bitiyor

10 yıllık evlilik bitiyor

29 Mart 2024 Cuma - 09:27




Zeynep Beşerler, önceki gün Akmerkez'de objektiflere takıldı. Çocukları oyun alanına bıraktığını söyleyen oyuncu, muhabirlerle sohbet etti. Ünlü isim, 10 yıldır evli olduğu Emir İçgören ile ilgili yöneltilen soruyu da yanıtsız bırakmadı.





Zeynep Beşerler, 10 yıl önce Emir İçgören ile evlenmiş, 2016'da oğulları Kerem dünyaya gelmişti. Gözlerden uzak bir yaşam süren çift, bir süredir 'boşanma' haberleriyle gündemde yer alıyor.

İddiaya göre; İçgören'in eşini aldatmasının ardından çift, ayrı yaşama kararı aldı. Evlilik sonrası oyunculuk kariyerine devam etmeyen, son olarak fenomen dizi 'Arka Sokaklar'da rol alan Zeynep Beşerler, önceki gün Akmerkez'de görüntülendi.

"SÜRPRİZ OLSUN"

Çocuklarını oyun alanına bırakan oyuncu, "Koşuşturmaca devam ediyor. Eylül ayında çıkıcak olan bir tiyatro oyunumuz var. Sürpriz olsun sizlere de. Son dönemde harika bir ilgi var tiyatroya da. Acayip şanslıyız son dönemde, güzel gidiyor. Oyunlarımız harika geçiyor" dedi.
REYTİNG REKORTMENİ DİZİYE ÖVGÜLER

Kanal D'nin çok konuşulan dizisi 'İnci Taneleri'nden övgüyle bahseden Beşerler, "Ben çok dizi takip edemiyorum ama İnci Taneleri'nin tekrarlarına denk geliyorum sık sık. Diziyi çok beğeniyorum" şeklinde konuştu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap