SON DAKİKA



Kavga…

08 Ağustos 2018 Çarşamba - 09:06








CHP’de imzalar toplantı, kurultay olacak gelişmeleri dün daha da kızıştı tavandaki kavga partilileri bıktırdı. Millete verdiği teşekkür sözünü unutan Muharrem İnce kapı arkasında toplanacak imzalar sonrası kurultay ile genel başkan olmayı beklemeye devam ediyor.

Aday olmam, genel başkanın karşısına çıkmam, vefalı adamım sözleri havada kaldı İnce Bal gibi delegeleri kapı arkasından arkadaşları sayesinde yönetip yönlendirmeye devam ediyor. Bu sözleri söyleyen İnce’nin bu politikası sanıyor ki partililerin yada diğerlerin gözünden kaçıyor.

CHP’yi ne hale getirdiler, böyle giderse başka bir parti kurulur CHP’de istediğini yaptıramayanlar o partide yol almaya devam ederler sonuçta ta eriyip giderler. Bu koltuk kavgası CHP’nin kanayan yarası oldu hep. Yıllardır süregelen bu alışkanlık partinin bırakın büyümesini, daha fazla küçülmesine, erimesine neden oluyor.

Bu saatten sonra ne Muharrem İnce’den, nede Kemal Kılıçdaroğlu ile CHP dikey büyüme gösterir. Yerel seçimler sonrası CHP başka bir isim önderliğinde yola devam etmeyi programına almalı. Bu kavga ve aynı isimler ile CHP’nin partililerin ve milletin derdine derman olma şansı yok.

Tepede yaşanacak değişim başta Trabzon olmak üzere bütün illerde yaşanmalı. Partinin oyunu dibe vurduran Trabzon gibi il, ilçe yönetimleri nerede var ise değiştirilip, kadın ve gençlik kollarını güçlendiren bir anlayış CHP’de hakim olması sağlanmalı, yoksa çok daha kayıkçı kavgası pardon koltuk kavgası yapılır.


Bu kavga alışkanlığı İYİ Parti’de de baş gösterdi. Sanırım CHP’den İYİ Parti’ye günü birlik gidip gelen CHP’li milletvekilleri bu alışkanlığı İYİ Parti’ye de transfer etti. Önce Genel Başkan Meral Akşener’e bayrak açıldı, Akşener, ‘aday değilim’ resti çekti gözler yapılacak kongreye çevrildi, ardından partinin ağır topu Yusuf Halaçoğlu ve arkadaşları bayrak açtı.

Bu kavgalar sürdükçe seyrine doyum olmayacak, millete ve medyaya iyi malzeme çıkacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0
CHP

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap