SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Faturalar örtülü ödenekten ödensin

Faturalar örtülü ödenekten ödensin

10 Ocak 2019 Perşembe - 09:13








Elektrik faturalarında bedava dönemi başlıyor. Sosyal yardım alan2.5 milyon vatandaşımıza bedava elektrik verilecek. İyi has güzel sözümüz yok. Ben derim ki bu elektriğin parasını örtülü ödenekten ödeyin. Hatta yetmez bu vatandaşımızın su borçlarını da bu ödenekten verin. Nasıl olsa bu ödeneğin nere ve kime gittiğini hiç kimse bilmiyor. Verdim gitti deniliyor gidiyor.

Sosyal yardım alan vatandaşlarımızın kim oldukları önemli değil. Bu vatandaşımızın içerisinde iş verilip çalıştırılacak kişiler var ise onları da ekmek parası kazanması için istihdam edin. Sosyal dayanışmaya ben dahil hiç kimse karşı çıkmaz çıkamaz da.

Ancak, bakanlıklardaki fazla araçları, gelişi güzel seyahatleri azaltmak gerek, seçim yardımı adı altında partilere verilecek destekleri kaldırıp ülkemin desteğe ihtiyacı olan vatandaşlarımıza verilse iyi olmaz mı, hadi gelin bunları yapın da alkışlayalım, yoksa millete bu borcu yükleyip seçim vaadi olarak sunmak kolay. Biraz da sizler sahip olduğunuz imkanlardan fedakarlık edin ne dersiniz.

HANGİ DEĞER

Bak sen Şenol Güneş’e eleştiri getirilip adının Akyazı’dan kaldırılması isteklerine hemen ‘değerlere saygısızlık yapılıyor’ sözleri ile savunma mekanizması işletiliyor. Adamın tepesi atıyor. Yahu bu memlekette değerlere saldırılırken nerede idiniz. O zaman bu insaf duygunuz nerede idi. Ha derin Trabzonspor’un başı abiniz izin vermiyordu dimi. 


Güneş’ten daha çok değer olan öyle isimler var ki bugün Güneş’i değer diye sahiplenenler altında kalır. Yandaş oldu mu değer diye ortaya çıkın, değilse sin külahım görünmesin, aksine onlarla hücum ordusu oluşturmak için gayret sarf edin.

Değermiş, ne değeri be, futbol oynadı parasını aldı, teknik adamlık yaptı parasını aldı, sonrasında Allah yolunu daha da açık etsin, gitti kendisine başka kulüplerde görev aldı. Sorayım şu Güneş’e değer diyenlere, aldığı transfer teklifine “Ben Trabzonspor’un kaptanıyım, başka bir takımın kaptanın ardında nasıl sahaya çıkarım” diyen mi değer, size göre adı Trabzonspor ile özdeşleşen eski takım kaptanımı değer.

Geçin beyler geçin artık bu ayakları, millet uyandı. Üç beş ahbap çavuş köşe başı tutacak, ardından yandaşları ile birlikte kamuoyu oluşturma adına derin ayak oyunları yemiyor artık. Trabzonspor artık bu derin denilen yapının oyuncağı olmaktan çıkıyor. Çekilin kenara anılarınızı yazın, yada yemekli toplantılarda anlatın.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap