SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Bunun adı ihanettir

Bunun adı ihanettir

01 Aralık 2018 Cumartesi - 09:21








Nedir sizden çektiğimiz arkadaş. Artık kabak tadı verdi yaptıklarınız. Yüz bin kere yazdık, söyledik silin artık kafanızdan Atatürk düşmanlığını dedik anlatamadık. İçinizde biraz vicdan, biraz minnet, biraz saygı ve Allah korkusu var ise uzaklaşın bu zihniyetten.

Gün geçmiyor Atatürk’e karşılık saygısızlık yapana rastlayamazsın. Son olarak Bayburt’ta gelen bir fotoğraf insanı sigortasını attırıyor. Bahçe saray yapıyormuş belediye, alanda bulunan Atatürk heykelini kaldırıp moloz yığınlarının arasına atmış, yakalanınca yeniden yerine konulacağı söylenmiş.

Yok arkadaş yok.

Türkiye Cumhuriyeti ile uğraşan mı ararsın, Atatürk’e dil uzatan serserimi ararsın, T.C. ibaresinin konulmasına çekimser kalan mı ararsın hepsi var. Nereye gidiyoruz beyler nereye. Silkinin ve kendinize gelin.

Ülkemde Atatürk’e saldırılar artarken, Diyanet İşleri Başkanı’nın fesli Atatürk düşmanını ziyaret ettiği bu dönemde Fransa’da bir dergi Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Atatürk’ü kapak yapıyor ve cumhuriyetimiz ve Atatürk’e 22 sayfa ayırıyor.


Elin oğlu bizim değerimize önem verirken içimizdeki hainler her türlü film ve fırıldakı yapmaktan geri kalmıyor. Bir kez daha sesleniyorum, bugün var olduğumuzu borçlu olduğumuz Atatürk ve Silah arkadaşları ile kurdukları cumhuriyeti karşı lütfen saygılı olun.

ORTAHİSAR VE GENÇ

Trabzon’un Ortahisar ilçe belediye başkanı Ahmet Metin Genç kısa zamanda çok iş yapan bir başkan olarak hizmet adına önemli adımlar atmış bir isimdir. Yerel seçim yaklaştı adamın koltuğuna oturmak için öyle paranteler atılıyor ki insan şaşırıyor.

Siyaset o kadar çirkinleşti ki. İktidar partisinde büyükşehire hamle yapanlar geri tepince bu kez Ortahisar için manevra yapmaya başlamış, genel merkezi abluka altına almış. Bu kentte yarın yüz yüze bakacaksınız, gelin Genç’e karşı bu kadar hile hurda içine girmeyin.

Yok arkadaş yok.


Trabzon’da iktidar partisinde seçim üzeri öyle kulisler atılıyor ki, siyaset bu kadar seviyemi kaybetti dedirtiyor insanı. Aday adayı olmak herkesin özgür hakkı da, mevcut başkanın arkasından kata kulle yapmak neyin nesi.

AK Parti Ortahisar için bir aday belirleyecek elbette, Genç’in olma olasılığı oldukça fazla görünüyor, ola ki olmadı. Arkadan konuşan, ince ince ayak oyunları yapanlar utanmayacak mı, onun yüzüne bakarken?

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap