SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Yürüyerek girdi cenazesi çıktı!

Yürüyerek girdi cenazesi çıktı!

21 Haziran 2016 Salı - 12:28




Giresun’un Eynesil ilçesindeki bir çay fabrikasında çalışırken rahatsızlanan ve hastaneye kaldırılan Trabzonlu Kadem Öztürk, taburcu olduktan 2 hafta





Giresun’un Eynesil ilçesindeki bir çay fabrikasında mevsimlik işçi olarak çalışan Trabzonlu Kadem Öztürk aniden rahatsızlanınca, izin alıp Trabzon’daki ailesinin yanına geldi. Kardeşi ile birlikte doktora giden Öztürk bağırsak rahatsızlığı teşhisiyle tedavi altına alınarak ameliyat edildi. Taburcu edilen Öztürk evine geldikten 1 saat sonra tekrar hastaneye kaldırıldı. Hastaneye yatırılan Öztürk önceki sabah tedavisi sürerken yeniden fenalaştı. Doktorların ve hemşirelerin müdahalesine cevap vermeyen Öztürk, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Öztürk dün Trabzon’un Şalpazarı ilçesi sugören Mahallesi’nde gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Kardeşinin yanında refakatçi kaldığını belirten Cemal Öztürk ise, “Ağabeyimi hastane içinde gezdirdim. Yüzü solgundu ama gayet iyiydi. Daha sonra yatağına yatırdım. Ziyarete gelen ablamı almak için hastane girişine indim.  Birlikte yukarı çıktığımızda baktık ki, doktorlar hemşireler ağabeyimin başında. Kana enfeksiyon bulaştığını söylediler” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap