SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Yaylaları soydular!

Yaylaları soydular!

11 Nisan 2015 Cumartesi - 10:10




Trabzon’da jandarmanın yaptığı müthiş operasyonda; Trabzon, Artvin, Rize, Bayburt ve Gümüşhane illerinde yayla ve köylerde hırsızlık yaptıkları iddia





9 KİŞİLİK ÇETE

Trabzon il ile birlikte Yomra ve Ortahisar İlçe Jandarma Komutanlıklarının ortaklaşa erçekleştirdikleri operasyonda; Trabzon, Artvin, Rize, Gümüşhane ve Bayburt illerinde hırsızlık gerçekleştirdikleri iddia edilen 9 kişilik bir şebeke çökertildi.


BÜYÜK SOYGUN

Zanlıların ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda 30 bin TL değerinde silah, mühimmat, çelik kasa açmak için kullanılan teknik malzeme, Trabzon genelinden çalınan telefon ve enerji nakil kabloları ile 100 parçaya yakın bakır.

BAYAN DA VAR

Yakalanan biri bayan G.Y, K.K, İ.B, O.S, R.A, Y.U, T.T, M.Ö ve O.U. isimli şahıslar mahkemeye sevk edildi. Hırsızlıkların ağırlıklı olarak Yomra, Sürmene, Maçka, Of ve Ortahisar ilçeleri ile Gümüşhane’nin yaylalarındaki evlerden gerçekleştirildiği belirlendi.

Adem YILMAZ


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap