SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Vejeteryan mutfağı yarıştı

Vejeteryan mutfağı yarıştı

16 Nisan 2015 Perşembe - 16:15




Giresun’da Turizm haftası etkinlikleri kapsamında Giresun Otelcilik ve Turizm Meslek lisesi Uygulamalı Oteli'nde yöresel yemek yarışması düzenlendi.





Vejeteryan mutfağı yarışması yoğun ilgi gördü… Giresun mutfağının yer aldığı yarışmada 25 yöresel yemek ve 15 yöresel tatlı yarıştı. Yoğun ilgi gören yarışmaya Giresun Vali Yardımcısı Cahit Karatepe, İl Kültür ve Turizm Müdür Hulusi Güleç, Okul idaresi, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Hulusi Güleç yaptığı açıklamada “Turizm Haftası nedeni ile bir program hazırladık. Her yıl olduğu gibi bu yıl da gayet zengin ve bütün haftaya yayılacak şekilde bir program hazırladık. Giresun’un yöresel yemek yarışması da bu programların bir başka organizasyonudur” dedi.

Yapılan yarışmanın ardından Erdem Köroğlu, ısırgan yağlısı ve mısır ekmeğiyle birinci, Emine Ekiz pazı dolmasıyla ikinci ve Hatuncuk Işık ise mantar dolmasıyla yemeğiyle üçüncü oldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap