SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Üstü hastane altı çöphane!

Üstü hastane altı çöphane!

15 Haziran 2015 Pazartesi - 10:03




Giresun’un Görele ilçesi çöp skandalına sahne oluyor.





Belediye ekipleri Görele Devlet Hastanesi’nin alt kısmında bulunan araziye döktükleri çöpü toprakla harmanlayıp üzerini kapatıyor. Vatandaşlar, halkın sağlığı ile oynandığını belirtip yetkilileri göreve çağırıyor.

HARMANLAMA YAPILIYOR

Giresun’un Görele ilçesinde çöp tesislerinin bitirilememesi belediyeyi sıkıntıya soktu. Belediye de mevcut çöp alanlarının dolmasıyla ilçenin çöplerini devlet hastanesinin hemen alt kısmında bulunan araziye dökerek toprakla harmanlıyor. Tesisin hastaneye sadece 50 metre uzakta olması ise hem hastaların sağlığını tehlikeye atıyor hem de tepki çekiyor.

YETKİLİ: MECBUR KALDIK

Konu ile ilgili konuşan belediye yetkilileri, mevcut çöp alanlarının dolduğunu belirterek, "Biz hastanenin altındaki arazide çöp tesisini doldurarak o bölgeyi yeşil alan yapacağız. Ancak yeni yapılan çöp tesisinin birtakım eksiklikleri var, onların giderilmesini bekliyoruz. Bu eksiklikler giderilene kadar da mecburen böyle bir yöntem kullandık" diyorlar.

SAĞLIMIZ TEHLİKEDE


Hastanenin hemen alt kısmında belediye iş makinelerinin çalıştığını ve bu nedenle kokunun hastane içine kadar geldiğini belirten vatandaşlar ise, "Bizler şifa bulmak için geldiğimiz hastanede neredeyse mikrobun içinde, sineklerin arasında yaşamaya terk edildik. Bu tesisin bir an önce buradan kaldırılması gerekiyor" sözleriyle yetkilileri göreve davet ediyorlar.

Ali AYGÜN 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap