SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Uluslararası Eşik Atölyesi

Uluslararası Eşik Atölyesi

19 Nisan 2016 Salı - 09:53




Karadeniz Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü Öğrencileri Trabzon'un mimari sorunlarına çözüm aramaya devam ediyor





Karadeniz Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü Öğrencilerinin oluşturduğu Fikir Sanat Tasarım Topluluğu Trabzon'un mimari sorunlarına çözüm aramaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Fikir Sanat Tasarım Haftası altında düzenledikleri "ULUSAL ÖZ ATÖLYESİ’’ nin ardından bu yıl "ULUSLARARASI EŞİK ATÖLYESİ’’yle yollarına devam ediyorlar. Atölye 20-24 Nisan tarihleri arasında Üsküp/Makedonya’dan 2 akademisyen 7 öğrenci, Volos/Yunanistan’dan 1 akademisyen 8 öğrenci, Türkiye’nin 15 farklı üniversitesinden 30 öğrenci ve KTÜ Mimarlık Bölümünden 15 akademisyen 30 öğrenciyi Karadeniz Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümünde buluşturuyor. Bu yıl Trabzon Değirmendere Büyük Sanayi Sitesi "EŞİK" temasıyla ele alınıp Trabzon'a kazandırılması çalışılacak. 

KTÜ Mimarlık Bölümüne yeni bir soluk kazandıran Fikir Sanat Tasarım topluluğu geçtiğimiz yıl 8 kişi olarak başladığı çalışmalarına bu yıl 40 kişi olarak devam ediyor. Ekip çeşitli atölye çalışmalarının yanı sıra söyleşiler, geziler, yardım kampanyaları, radyo yayınları gibi çalışmalar da düzenliyor. Topluluğun ayrıca aylık olarak çıkardığı Barkod adında bir de dergileri bulunuyor. 

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap