SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Trabzon'a acı haber!

Trabzon'a acı haber!

27 Haziran 2017 Salı - 10:30




Çaykaralı 23 Yaşındaki Polis Memuru Hayatını Kaybetti.





Trabzon bu akşam Gaziantep´ten gelen haberle sarsıldı. Çaykara Baltacılı Mahallesinden Yusuf Baltacı´nın 23 Yaşındaki özel Harekât merkezinde görevli polis memuru oğlu Muhammet Baltacı halı sahada maç yaparken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Gaziantep´te Özel Harekât merkezinde görevli polis memuru 23 yaşındaki Muhammet Baltacı halı sahada maç yaparken kalp krizi geçirdi.

Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi´ne kaldırılan polis memuru burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını kaybetti. Acı haber Çaykara Baltacılı mahallesinde oturan ailesine bu akşam ulaştı.

Polis Muhammet Baltacının ölümü ailesi, mesai arkadaşları ve tüm Çaykarayı yasa boğdu. Rahmetli polis memuru Çaykara Belediyesinde Fen işleri müdürü olan Zeki Baltacı´nın yeğeni. Alınan bilgilere göre, Baltacı´nın naşi, Çaykara Baltacılı Mahallesine getirilerek, 27.06.2017 Salı günü Baltacılı Mahallesinde saat 17:00´da düzenlenecek cenaze namazının ardından aynı yerdeki aile mezarlığına defnedilecektir.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap