SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Yomra'da Binlerce Kişilik İftar Buluşması

Yomra'da Binlerce Kişilik İftar Buluşması

30 Mart 2024 Cumartesi - 09:54




Yomra'da Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı İbrahim Sagiroğlu, düzenlediği iftar programında binlerce kişiyi bir araya getirdi.





Yoğun katılımın kendisini çok mutlu ettiğini belirten Sağıroğlu, “Beklediğimizden  çok daha fazla bir katılım oldu, beni mahcup ettiniz. Hepinizden Allah razı olsun” dedi.

YOMRA’DA HUZUR YOK

Yomra'da birlik ve beraberlik olduğunu vurgulayan Sağıroğlu, “Yomra'da huzur yok diyenler, burada birlik beraberliği, kardeşliği, dostluğu, samimiyeti ve hoşgörüyü görebilirler" ifadelerini kullandı.



KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDECEĞİZ

Seçime sayılı günler kaldığını hatırlatan Sağıroğlu, 31 Mart’ta Yomra’da güzel bir zafer kazanarak hizmetlerine kaldıkları yerden devam etmek istediklerini söyledi.

GEÇMİŞTE İZİMİZ VAR

Yomra'yı mega ilçe konumuna getirdiklerini ve bu üstünlüğü korumak için tecrübeli isimlere ihtiyaç olduğunu savunan Sağıroğlu, “Yomra için çok güzel projeler yaptık. Özellikle istihdam ile ilgili projeler geliştirdik. İstihdamın %60'ı kadınlarımız içindir. Yine spor için ciddi projeler ürettik. Kent meydanı projesi, park projesi gibi bütün projelerimizi sosyal medyadan sizlerle paylaştık. Bizim geçmişte izimiz var, geleceğe sözümüz var, biz söylersek yaparız” dedi.



YOMRALILARIN YANINDAYIM

15 yıl boyunca belediye başkanlığı yaptığı dönemde kapısını hiç kapatmadığını ve her zaman halka hizmet ettiğini vurgulayan Sağıroğlu, seçimi kaybettikten sonra da bu tutumunu sürdürdüğünü ve her zaman Yomralıların yanında olduğunu söyledi.

SÖZLERİMİZİ YERİNE GETİRECEĞİZ

Sağıroğlu konuşmasını şöyle bitirdi: "Yolumuz aydınlık, 2 günümüz kaldı. Sükunetimizi koruyalım, birbirimize saygı duyalım. Allah'ın izni ile sözlerimizi yerine getireceğiz.”
Programda Sağıroğlu’na partililer ve sevenleri yoğun ilgi gösterdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap