SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Yomra'da 2. Kitap Günleri başladı

Yomra'da 2. Kitap Günleri başladı

03 Ocak 2024 Çarşamba - 15:48




Trabzon'un Yomra ilçesinde "2. Kitap Günleri" etkinliği başladı.





Trabzon'un Yomra ilçesinde kitap severleri heyecanlandıracak "2. Kitap Günleri" başladı. Yomra Belediyesi tarafından organize edilen bu etkinlik, Yomra Kültür Merkezi'nde gerçekleşiyor ve 7 gün sürecek.

Açılış töreni, Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Türkiye Yazarlar Birliği Trabzon Şube Başkanı Kamuran Tuna ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Yıldırım'ın katılımıyla yapıldı. Bıyık, etkinlik kapsamında hem söyleşilerin hem de kitap fuarının yer aldığını belirtti ve Yomra'nın kültür ve sanat merkezi olma yolunda ilerlediğini vurguladı.

Bıyık, kitap severleri ve seçkin yazarları bir araya getirmenin mutluluğunu dile getirerek, Yomra Belediyesi'nin kültür sanat etkinliklerine olan desteğinin devam edeceğini belirtti. Kamuran Tuna ise etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu.

Kitap Günleri, 40 yayınevi ve 30 yazarın katılımıyla zengin bir içerik sunuyor. Kitap severler, 10 Ocak'a kadar her gün 10.00 ile 23.00 saatleri arasında bu özel etkinliği ziyaret edebilecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap