SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Yomra belediye başkan Adayı Mustafa Bıyık seçim sloganını belirledi "Devam"

Yomra belediye başkan Adayı Mustafa Bıyık seçim sloganını belirledi "Devam"

25 Ocak 2024 Perşembe - 12:58




Trabzon’un Yomra ilçesinin mevcut belediye başkanı ve İYİ Parti Yomra Belediye başkan Adayı mustafa Bıyık sloganını belirledi.





Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, İYİ Parti'den yeniden aday olarak seçim çalışmalarına başlama hazırlığında. Bıyık, seçim sloganını "devam" olarak belirlerken, seçim kampanyasını da içeren detaylı hazırlıklarını tamamladı. Görevde olduğu son 5 yıl boyunca gerçekleştirdiği hizmetlerin tanıtımına odaklanacak olan Başkan Bıyık, bu süreçte yaptığı çalışmaların önemini vurgulayacak.

Başkan Bıyık'ın seçim kampanyası, gelecek hafta başında saha çalışmaları ile başlayacak. Kampanyasında, mevcut dönemde gerçekleştirdiği hizmetlerin yanı sıra, yeni dönem için planladığı projeleri de ayrıntılı bir şekilde kamuoyuna sunması bekleniyor. Bu projeler arasında özellikle köy yolları ve şehir merkezindeki cadde ile sokak düzenlemelerine geniş yer verilmesi planlanıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap