SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon dahil 49 ilde Mahzen-40 operasyonları! 127 şüpheli yakalandı

Trabzon dahil 49 ilde Mahzen-40 operasyonları! 127 şüpheli yakalandı

08 Mayıs 2024 Çarşamba - 10:00




Trabzon’un da aralarında bulunduğu 49 ilde gerçekleştirilen Mahzen-40 operasyonlarında 127 şüphelinin yakalandığı açıklandı.





İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Trabzon’un da aralarında bulunduğu 49 ilde tefecilere ve dolandırıcılara yönelik düzenlenen Mahzen-40 operasyonlarında 127 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bingöl, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Gümüşhane, Isparta, Mersin, İstanbul, İzmir, Kars, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Ordu, Sakarya, Samsun, Siirt, Sivas, Trabzon, Tunceli, Van, Bartın, Iğdır, Yalova, Karabük, Osmaniye ve Düzce olmak üzere 49 ilde gerçekleştirilen operasyonlarda şüphelilerin Tefecilik, kamu kurum ve kuruşlarının zararına yönelik nitelikli dolandırıcılık, kişilere karşı nitelikli dolandırıcılık, ihaleye fesat karıştırma, resmi belgede sahtecilik ve vergi usul kanununa muhalefet suçlarını işledikleri tespit edildi.

Bakan Yerlikaya, açıklamalarında “Organize suç örgütlerine, tefecilere göz açtırmayacağız. Hepsini tek tek yakalayıp, adalete teslim etmeye kararlıyız.

Operasyonları gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle.” ifadelerini kullandı.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap