SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Yok böyle bir başkan!

Yok böyle bir başkan!

17 Ocak 2024 Çarşamba - 11:04




Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi yağmur, kar-kış, çamur demeden çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.





Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi yağmur, kar-kış, çamur demeden çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Araklı’da dev projelere imza atan, ilçesinin çehresini değiştiren Başkan Çebi gönül belediyeciliği düsturunu asla bozmadı. Her fırsatta vatandaşın ayağına giden, belediye de açık kapı çalışan Belediye Başkanı Recep Çebi vatandaşlar tarafından bu tutumuyla oldukça takdir edilip, seviliyor. Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi rahatsızlık geçiren hemşehrilerini de unutmuyor akşam saatlerinde ziyaret gerçekleştiriyor. Geçtiğimiz günlerde tedavi gören Halilli mahalle muhtarı Mustafa Taşkın, Osman Halil, Hüseyin Alireisoğlu, Mehmet Terzioğlu, Ufuk Danışmaz, Karşıyaka mahalle muhtarı Abdurrahman Balçın’ın babası Şemsettin Baçın gibi isimleri tek tek ziyaret etti.



İlçede Halkın Adamı olarak nitelendirilen Başkan Çebi kimseyi geri çevirmiyor, herkesin derdiyle dertlenmeye özen göstermesiyle biliniyor. Başkan Çebi yaptığı ziyaretler sonrasında yaptığı açıklamada; ”Yoğun mesaimizden kalan zamanda vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Sohbet edip dertleriyle dertleniyoruz. Tedavi gören hemşehrilerimiz oluyor. Onlara da moral olmak adına yalnız bırakmıyoruz. “Aşkınan çalışan yorulmaz.” anlayışıyla beraber severek, isteyerek işimizi yapıyoruz. Belediye de açık kapı çalışıyoruz. Gelen herkesi dinlerim. Derdiyle dertlenirim. Var gücümüzle yardımcı olmaya çalışırız. Göreve geldiğimden beri bu tutumum böyle. Allah’a hamd olsun bu düsturumuzdan hiç vazgeçmedik.” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap