SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Yavuz Aydın 'Mülakat Seçim Vaadiniz ne oldu?'

Yavuz Aydın 'Mülakat Seçim Vaadiniz ne oldu?'

20 Ekim 2023 Cuma - 12:46




İyi Parti milletvekili Yavuz Aydın Torba kanun hızlı ve görüşülmeden 'Yangından mal kaçırır gibi ' geçildiğini belirterek hükümeti eleştirdi.





Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın kendi sininde üyesi olduğu Turizm komisyonunda geçen kanunların görüşülemediğini ve halkın temsilcilerinin görüşlerini bildiremediğini belirterek hükümeti torba kanun konusunda 'Yangından mal kaçırır gibi' davrandığını belirterek eleştirdi.

MİLLET EDOĞAN'A MI İNANSIN SİZE Mİ?

Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan, seçimden önce mülakatları kaldıracağız vaadinde bulunmuştu. Ancak gelin görün ki 29. maddede bulunan; personel alımında yazılı ve sözlü sınavda başarılı olmak şarttır ibaresi, söyledikleriyle yaptıklarının  çeliştiğini göstermektedir.

Yavuz Aydın bizzat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mülakat sözlerini hatırlatarak ''Bu nasıl iştir sayın Erdoğan mülakatları kaldıracağız diyor sizler bırakın mülakatları kaldırmayı üstüne yazılı ve sözlü sınav getiriyorsunuz. Vatandaş sayın Erdoğan'a mı inanacak yoksa size mi? Sorarım size mülakatlarda elenen adayların, vicdanen hesabını nasıl vereceksiniz? '' 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap