SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Yavuz Aydın 'Hemşehrilerimiz Bu Sorunları Yaşamayı Hak Etmedi'

Yavuz Aydın 'Hemşehrilerimiz Bu Sorunları Yaşamayı Hak Etmedi'

04 Mart 2024 Pazartesi - 14:55




İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın Trabzon’un ve ilçelerinin sorunlarını T.B.M.M. Genel Kurulu’nda anlatmaya devam ediyor.





İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, Büyükliman Bölgesindeki ilçelerimizin sorunlarını Meclis gündemine taşımaya devam ediyor. 

Şalpazarı’nın elektrik ve su kesintileri başta olmak üzere birçok sorununu dile getiren Aydın: Büyükliman Bölgemizin Beşikdüzü, Çarşıbaşı, Tonya, Şalpazarı ve Vakfıkebir ilçelerinde halen birçok sorun devam etmektedir. Şalpazarı’nda elektrik ve su kesintileri, maalesef ilçemizin en büyük sorunu haline gelmiştir. Dört mevsim yağış alan bir memlekette, suya hasret kalmak ne demektir? Şiddetli bir yağışta sürekli elektrik kesilmesini bu devirde nasıl açıklayacaksınız? Dedi.

18 İlçede Stadyumu Olmayan Tek Spor Kulübü Şalpazarıspor 

İlçemizin spor kulübü olan Şalpazarıspor, maçlarını oynayabileceği bir stada sahip değildir şeklinde konuşan Milletvekili Yavuz Aydın konuşmasını şu şekilde bitirdi: Şalpazarıspor, 18 ilçede stadyumu olmayan tek spor kulübü olma unvanını korumaktadır. Bununla birlikte, ilçedeki kanalizasyonlar bu devirde açıktan dereye akmaktadır. Böyle bir rezalet görülmemiştir, dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap