SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Yalı Mahallesi bordo-mavi renklere boyandı

Yalı Mahallesi bordo-mavi renklere boyandı

22 Aralık 2023 Cuma - 12:26




Ortahisar Belediyesi, Yalı Mahallesi’nin en işlek yerlerinden olan Alayoğlu Sokağı yeniden yapılandırdı.





Ortahisar Belediyesi, Yalı Mahallesi’nin en işlek yerlerinden olan Alayoğlu Sokağı yeniden yapılandırıldı. Altyapı çalışmaları nedeniyle zemini tamamen bozulan, yaklaşık 185 metre uzunluğundaki Alayoğlu Sokağı, zemini yenilendikten sonra baskı asfaltla kaplandı. Sokağın yan bölümleri baskı asfalt döşendikten sonra bordo-mavi renklere boyandı.

“VATANDAŞLARIMIZIN TALEBİNİ YERİNE GETİRDİK”

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Yalı Mahallesi’ni ziyaretinde mahalleliler tarafından Alayoğlu Sokağın yeniden yapılmasının talep edildiğini belirterek, “Birçok mahallemizde çalışma yapıyoruz. Özellikle altyapı çalışmaları nedeniyle zemini bozulan, deforme olan sokaklarımızı ve caddelerimizi öncelikli olarak ele alıyoruz. Tarihi Yalı Mahallemizin en işlek yerlerinden olan Alayoğlu Sokak da çalışma yaptığımız yerlerden bir tanesi.Söz vermiştik, şimdi hayata geçirdik. Yalı Mahallemizin yolları bir ayrı güzel. Hayatın rengi Trabzon'da BORDO MAVİ .'' dedi 



Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap