SON DAKİKA



Haber > Trabzon > VOLEYBOLUN EN BÜYÜKLERİ!

VOLEYBOLUN EN BÜYÜKLERİ!

23 Şubat 2018 Cuma - 11:12




Kızlarda İbrahim Alemdağ Ortaokulu, erkeklerde ise Ayşe Kıralı Ortaokulu şampiyonluğa ulaşmayı başardı.





BELLİ OLDU

Ortaokullar arası voleybol il birinciliği müsabakaları sonunda Trabzon şampiyonları belli oldu. Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okulsporları Yıldızlar Voleybol İl Birinciliğinde kızlarda İbrahim Alemdağ Ortaokulu, erkeklerde ise Ayşe Kıralı Ortaokulu kupaya uzanan takımlar oldu.

BÜYÜK ÇEKİŞME

Çok Amaçlı Spor Salonunda yapılan final maçlarına öğrenci ve öğretmenler büyük ilgi

gösterdi. Büyük çekişmelere sahne olan maçlarda centilmenliğin ön plana çıkması herkesi sevindirdi. Adeta karnaval havasında geçen turnuvada birinciliği elde eden takımlar, Mart ayında yapılacak olan bölge grup müsabakalarında Trabzon’u temsil etme hakkı kazandı.


YETENEK DOLU

Trabzon’da onlarca branşta yapılan okul sporları maçlarına ilginin sürekli arttığına dikkat çeken İl Müdürü Birdal Öztürk, hem katılımın artması, hem de modern tesis ve uzman antrenörlerin çokluğu nedeniyle Trabzon’un ‘spor şehri’ unvanını tamamıyla hak ettiğine vurgu yaptı. Öztürk, turnuvalarda çok sayıda yetenekli öğrencinin olduğuna da dikkat çekti.

KIZLARDA  İBRAHİM ALEMDAĞ

Kızlarda mükemmel bir performans ortaya koyan ve turnuvanın favorisi olarak gösterilen İbrahim Alemdağ Ortaokulu kupayı alarak klasını ortaya koydu. Akçaabat Mevlüt Selami Yardım Ortaokulu ikincilikle yetinirken, Beşikdüzü Şehit Gürhan Yardım Ortaokulu üçüncü, Darıca Ortaokulu da dördüncü oldu.

ERKEKLERDE AYŞE KIRALI


Erkeklerde ise final maçında İbrahim Alemdağ Ortaokulu’nu set vermeden geçen Ayşe Kıralı Ortaokulu şampiyon oldu. Son derece başarılı performans gösteren Yakup Kalafatoğlu Ortaokulu üçüncülüğü elde ederken, turnuvanın en centilmen takımlarından olan Darıca Ortaokulu ise dördüncülükle yetindi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap