SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Vatandaş, ülkenin siyasal ve ekonomik gidişatından umudunu kesti, reçeteyi yazdı: Tek çare Atatürk’ün yolu

Vatandaş, ülkenin siyasal ve ekonomik gidişatından umudunu kesti, reçeteyi yazdı: Tek çare Atatürk’ün yolu

Karadeniz Özel

15 Şubat 2022 Salı - 12:41




Türkiye’de bir türlü düzene oturtulamayan sistemin yanında vatandaş bir de ekonomik krizle boğuşuyor. İktidarın KDV’yi yüzde sekizden yüzde bire indirilmesine vatandaş, “Hiçbir şekilde çare olmayacak, iktidarın değişmesi gerek. Bize ne olduysa Atatürk’ün yolundan saptığımız için oldu” dedi





// Karadeniz Özel // Emin SARAÇ // Türkiye’de vatandaşlar,  ‘Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin getirdiği olumsuz etkilerin bedelini ödemeye devam ediyor…  Ülkede siyasal, sistemsel ve ekonomik bozukluklar iyiden iyiye içinden çıkılamaz bir hal aldı.  En son mevcut iktidar, marketlerdeki ürünlerindeki KDV’yi yüzde 8’den yüzde 1’e indirerek fahiş fiyatların önüne geçmeye çalıştı. Fakat, durum sadece bundan ibaret değil. Ülkede her şeye iğneden ipliğe zam geldiği için vatandaş, “Sistemin baştan değişmesi gerek. Atatürk’ün yolundan sapmamalıydılar” dedi.

GÖZ BOYUYORLAR

Ülkenin zor bir dönemden geçtiğini söyleyen  belirten Ufuk Öztürk, “KDV indirimi çözüm olmayacak. Buna kimse inanmıyor zaten. İktidarın bir tek cenaze işlerini beğeniyorum. Galiba bunlar bizi öldürmeye çalışıyorlar. İktidardakilere seslenmek de artık yetmiyor.  Bu tarz indirimleri göz boyamak için yapıyorlar. Atatürk’ün yolundan gitmemiz gerekiyor. Onun ilke ve inkılaplarıyla ülkemizi idame ettirebilmek için birlik olmalıyız” dedi. İndirimlere inanmadığını belirten Oğuzhan Bey, “Ben bu indirim haberlerine inanmıyorum. Bir kere iktidarın değişmesi gerekiyor. Her şey pahalı mazot 17 lira oldu. Domates-salatalık 18-20 lira civarında. Vatandaş geçinemiyor. Sistemin baştan değişmesi gerekiyor” diye konuştu.

HER ŞEYE ZAM

 İndirimin bir kıymeti olmadığı belirten Recai Köse ise, “Bir kuruşluk indirimle milleti kandırıyorlar.  Onun dışında her hangi bir değişim yok. Tüm süper marketler birbiriyle anlaşmış gibi aynı oranda zam yapıyor. KDV indiriminin bir etkisi olduğunu sanmıyorum” şeklinde konuştu. Bu yapılan indirimlerin çözüm olmadığını söyleyen “Boşa yapılıyor. Hiçbir çözüm olmayacak. Cebimizdeki telefondan üzerimizdeki morta kadar her şeye zam geliyor. Bizim aileden hiç kimse bu iktidara oy vermedi vermeyi de düşünmüyoruz. Değişmesi gerek ve bizim Atatürk İlke ve İnkılaplarına dönmemiz gerek” ifadelerini kullandı.

Beğendim
6
Sevdim
5
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap