SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Usta, şoförlerin sorunlarını dinledi!

Usta, şoförlerin sorunlarını dinledi!

15 Mart 2018 Perşembe - 09:52




Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta, Yenimahalle Dolmuş Durağını ziyaret etti. Durak üyeleri ile bir süre sohbet eden Usta





Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta, gerçekleştirmekte olduğu projelerini anlatmak, şoför esnafının sorunlarını dinlemek, kendisine verilen desteğe teşekkür etmek üzere durak ziyaretlerine devam ediyor. Usta, Özen Taksi Yenimahalle Dolmuş Durağını ziyaretinde şoförleri dinledi ve desteklerinden ötürü şoförlere teşekkür etti.

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta, durak ziyaretlerini sürdürüyor. Usta, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Özen Taksi Yenimahalle Dolmuş Durağını ziyaret ederek, durak üyeleri ile akşam sohbeti yaptı. Üyelerin sıkıntılarını dinleyen Usta, yönetim kurulu ile birlikte sıkıntıları çözmek için çaba göstereceklerini söyledi. Usta, oda seçiminden önce vaat ettiği 21 projeyi hayata geçirmeye başladığını belirterek, “Projelerimize ‘Bismillah dedik. İnşallah hepsini de tamamlayacağız. Şoför esnafımızın en büyük sıkıntısından bir tanesi çekici sıkıntısıydı. Bunu Allah’ın izniyle giderdik. Çekicimiz şu anda Trabzon’da nerde bir ticari araç arıza yada kaza yapmışsa en kısa sürede aracı çekiyor. Odamızda ayrıca avukatlık hizmeti ile sigorta hizmeti de vermeye başlayacağız. Sigorta şirketleriyle de görüştüm. Bize öyle fiyat verecekler ki şoför esnafı başka bir yere gidip fiyat almayacak” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap