SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Türkiye Yol-İş Sendikası Trabzon 1 No’lu Şube Başkanı Faiz yetkililere seslendi: Soma faciası kanayan yara!

Türkiye Yol-İş Sendikası Trabzon 1 No’lu Şube Başkanı Faiz yetkililere seslendi: Soma faciası kanayan yara!

14 Mayıs 2023 Pazar - 12:22




13 Mayıs 2014 tarihinde 301 maden işçisinin hayatını kaybettiğini hatırlatan Faiz, yetkilileri önlem almaya davet etti. Faiz, “Soma faciası Türkiye’nin kanayan yarasıdır” dedi





ÖNLEM ÇAĞRISI

Türkiye Yol-İş Sendikası Trabzon 1 No’lu Şube Başkanı Ali Faiz, 13 Mayıs 2014 tarihinde Manisa’nın Soma ilçesinde meydana gelen 301 işçinin şehit olduğu maden faciasının yıldönümünde açıklamalarda bulundu. Faiz hükümet yetkililere ‘önlem’ çağrısında bulundu.

İNSANCILLAŞTIRILMALI

Bu faciadan ders çıkarılması gerektiğini vurgulayan Faiz, “Böylesi faciaların bir daha yaşanmaması için alınması gereken önlemler ve yapılması gereken politika değişiklikleri bir an önce yerine getirilmelidir. Temel yaklaşım çalışma ortamının insancıllaştırılmasıdır” dedi.

İNSAN ONURUNA…

Faiz “İşçilerin sadece çalışma şartları değil yaşama şartlarının da “insan onuruna yaraşır” bir düzeyde olmasıdır. TÜRK-İŞ bu doğrultudaki çalışmalarını sürdürecektir. Soma faciasının yıldönümünde şehit işçilerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum” diye konuştu.

Haber: Safiye SELÇUK

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap