SON DAKİKA



Haber > Trabzon > TURİZME NİYET ÇÖPE KISMET

TURİZME NİYET ÇÖPE KISMET

20 Mart 2018 Salı - 10:30




Araklı ve Arsin ilçeleri arasındaki Taşönü’nde yapılması planlanan çöp tesisi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ÇED raporuna olur verdi.





BELGE GELMEDİ

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, yaşanan bu gelişmeler sonrasında şu açıklamayı yaptı: “Resmi olarak elimize bir belge gelmedi. Bu tesis Büyükşehir Belediyemizin uhdesinde. Burada kesinlikle vahşi depolama yapılmayacağı, fabrikasyon tesis olacağı belirtildi.”

TURUP DURDU

■ Trabzon’un Araklı ilçesi birkaç yıl önce ciddi turizm projeleri ile adından söz ettirmiş, yabancı büyük yatırımcıları ilçeye çekmişti. Her şey olumlu giderken önce turizm kompleksi olacak olan Turup durdu, ardından Taşönü’ne çöp tesisi kesinleşince her kesimden tepki geldi.

MESAJ VERDİ KARARA TEPKİ


■ Çevre ve Şehircilik Bakanlığı çöp depolama tesisi için ÇED raporuna olur verince bölgede çöp istemeyen vatandaşların hayali deyim yerindeyse suya düştü. Bölgenin muhtarları, alanda turizm harikası mağaraların olduğunu belirterek, verilen ÇED raporuna tepki gösterdi.

Meryem AKGÜN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap