SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Turizm hayali başka bahara!

Turizm hayali başka bahara!

02 Haziran 2018 Cumartesi - 09:34




Turist beklentisine karşın Trabzon turizminin yapı taşlarından olan mekanların ziyarete açık olmaması eleştirilerin odağı haline geldi.





FOTOĞRAFA FOTOĞRAF

■ 2018 yılında turist beklentisi 3 milyon olan Trabzon’da en önemli turizm merkezlerinin, sezona girilmiş olunmasına rağmen hala ziyaret edilemiyor olması şehri beklentilerden uzaklaştırdı. Trabzon’a gelen turistler merkezlere değil bu merkezlerin fotoğraflarına fotoğraf çekti.

HALA AÇILMADI

■ 2,5 yıldır restorasyonda olan Sümela Manastırı’nın bu yıl açılmayacağı konuşuluyor. Çal Mağarası tadilatta, Trabzon Müzesi restorasyonda, 1,5 milyon TL’ye restore edilen Kızlar Manastırı ve 724 bin TL’ye restore edilen Edebiyat Müzesi’nin işlemleri tamamlandı ancak hala açılmadı.

KAYALAR TEMİZLENİYOR


■ Turizm çalışmalarına yönelik bilgi aldığımız İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Ayvazoğlu, “Sümela Manastırı’nda kaya kırımlarımız sürüyor. Trabzon Müzesi 1 buçuk yıl, Edebiyat Müzesi 2 ay, Kızlar Manastırı da kısa süre içinde açılacak. Çal Mağarası ziyarete açık” dedi.

Şükran ATALAR

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap